Kahirupan warna-warni

T8 1500Mm Darurat Dc Lampu Lampu Led Tube

Katerangan pondok:

1.Green, Taya raksa atawa radiasi IR, Low-panas jeung lampu konstan ouput

2.. Loba dipaké di kantor, hotél, mall balanja, subway, aula, sakola, rumah sakit jeung tempat séjén.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Suhu Warna (CCT):
3000-6500K, 2700-6500K
Garansi (Taun):
2-Taun
Indéks Rendering Warna (Ra):
70/80
Dukungan Dimmer:
Enya
Jasa Solusi Pencahayaan:
Desain lampu sareng sirkuit
Kahirupan (jam):
50000
Waktos Gawé (jam):
50000
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahaya Lampu (lm/w):
80-130LM/W
CRI (Ra>):
80
Suhu gawé (℃):
-20 - 50
Gawé Hirupna (Jam):
30000
Bahan Awak Lampu:
Kaca
Peunteun IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, EMC, LVD, PSE, RoHS, VDE
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Anan atanapi OEM
Jumlah modél:
Tube Kaca LED
Aplikasi:
Kantor
Sumber cahaya:
LED
Tipe barang:
Lampu tabung
Sumber Lampu LED:
SMD2835 atanapi 5630
Fluks Cahaya Lampu (lm):
700-3960lm
Ngaran Produk:
dipingpin lampu tube t8 1.2m 18w
Dasar:
G13
ukuran:
Disaluyukeun
Tipe:
T8/T12
Wangun:
Pipa lempeng
bungkusan:
25 lembar/ctn
Ngaran Produk: T8 1500Mm Darurat Dc Lampu Lampu Led Tube
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 2-Taun
CRI (Ra>): 70/80
Jasa Solusi Pencahayaan: Desain lampu sareng sirkuit
Tegangan Input (V): 180-265V, 85-265V
Efficacy Luminous (lm/w): 80-130LM/W
Suhu gawé (℃): -20-50
Saumur hirup 50000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konperénsi & Rapat, Hotel
Sumber cahaya: LED SMD2835/5630
Panjang pipah (ft): 1ft/1.5ft/2ft/3ft/4ft/5ft/6ft/8ft
Bahan: Kaca + Pet
warna: bodas, jelas
Kakuatan / Watt: 4/6/8/9/12/16/18/22/24/28/36W
PF: 0.5/0.9
Ukuran (D * L): 26 * 350/450/600/900/1200/1500/1800/2400mm atawa Ukuran ngaropéa
Supir: Supir LED Cina
Bungkusan 25 lembar/ctn
Dasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 320-4680lm

Mitra kami-1

tube kaca, téhnologi rupa, réfraksi seragam cahaya, instalasi basajan, awét.témbok jero palapis profésional, palapis jero ring basis cai diffused palapis, sagala sudut cahaya lemes.Kualitas luhur IC supir ayeuna konstan, chip smd2835led, fluks luminous nepi ka 80-130lm / W. Jarum tambaga diisolasi ku kertas orat.Outsourcing katun mutiara ngajadikeun pangiriman leuwih aman.

 

Kauntungannana:

Dibandingkeun sareng lampu fluoresensi biasa, lampu fluoresensi LED henteu peryogi ballast, starter sareng strobe.

Panjelasan Produk

tube kaca LED-1

Led kaca tube-2

Bungkusan Produk

Bungkusan & Pangiriman tina LED tube-1

 

Langkung Produk

Aplikasi

Aplikasi tina tube-1 umum

Émbaran parusahaan
Perusahaan Bubuka-1
FAQS

Q1: Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

A: Wilujeng sumping!Seueur Palanggan Didatangan Kami Nalika Datang ka Cina.

Q2: Naha anjeun nampi labél pribadi dina produk?

A: Leres, urang tiasa nyitak logo anjeun dina produk atanapi stiker labél khusus anjeun pikeun éta.

Q3: Naon waktos pangiriman?

A: Konfirmasi jeung ngatur produksi, The premis nu assures kualitas, Sampel perlu 5-10days, waktu produksi masal perlu 20-30 poé (Produk béda boga cyclesm produksi béda, Urang bakal nuturkeun nepi ka trend produksi, Mangga tetep di kabaran ku jualan urang tim.)

Q4: Naon MOQ anjeun?

A: MOQ kami nyaéta 1pcs.

Q5: Naon umur sistem pencahayaan anjeun?

A: Sistem pencahyaan kami tiasa dianggo sahenteuna 3 taun, bohlam lampu ieu kedah digentos sacara teratur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.