Kahirupan warna-warni

Prosés Produksi

Kami ngagaduhan prosés produksi anu dewasa sareng standarisasi, sadaya produk parantos ngalaman penampilan anu ketat, fungsi sareng uji kahirupan jasa.Henteu ngan urang boga palingperalatan canggih,tapi ogé aya lobaoperator jeung teknisianu geus leuwih5taun pangalaman produksi.

Fasilitas Parabot

Kami parantos nyetél departemén R&D khusus anu utamina nyandak bagian dina panalungtikan produk anyar sareng uji kualitas.Kalayan sadaya fasilitas produksi sareng uji diterapkeun, ditambah sadayana tim kerja pikeun gawé bareng, kami yakin pikeun ngahasilkeun produk anu kualitas luhur pikeun konsumén urang.

Bungkusan sareng Angkutan

Sedengkeun pikeun prosés bungkusan, kami salawasna émut yén bungkusan standar sareng aman bakal ngajantenkeun produk urang langkung kompetitif.Kami nganggo EPE, busa, kardus, kotak sareng leungeun baju pikeun bungkusan sareng panangtayungan kasalametan nalika ngangkut produk anu henteu tiasa dianggo atanapi rusak.Sajaba ti éta, bungkusan ngaropéa dumasar kana kabutuhan customer ogé bisa ditarima.

Jasa Kami

01

Laju réspon

100%

02

Waktu Tanggapan

dina 12 Jam

03

Waktos kutipan

dina 24 Jam