Kahirupan warna-warni

Warta Industri

  • Kumaha carana milih sumber lampu LED?

    Kumaha carana milih sumber lampu LED?

    Seueur jalma ngan ukur paduli gaya lampu sareng teu malire pilihan sumber cahaya, anu langsung mangaruhan pangaruh cahaya.Ieu mangrupikeun bubuka ringkes pikeun sababaraha lampu umum anu bakal nungtun anjeun kumaha milih sumber cahaya anu leres.1. lampu Pijer The disadvantage pangbadagna o ...
    Maca deui
  • Naon faktor anu mangaruhan kacaangan lampu anu dipimpin?

    Ieu mangrupikeun fenomena anu umum pisan yén lampu LED janten dimmer nalika dianggo.Pikeun nyimpulkeun alesan pikeun dimming lampu LED, teu aya leuwih ti tilu titik di handap ieu.1.Drive korupsi manik lampu LED anu diperlukeun pikeun digawé di tegangan DC low (handap 20V), tapi urang ...
    Maca deui
  • Hal anu anjeun kedah terang ngeunaan lampu disinfeksi UV

    Kumaha carana sangkan lampu disinfeksi UV sterilize?Lampu ultraviolet, ogé katelah lampu disinfection ultraviolet, sakumaha ngaranna nunjukkeun, mangrupakeun alat nu bisa ngahasilkeun sinar ultraviolét, nu rentang panjang gelombang na antara 10 ~ 400nm.Sinar ultraviolet tiasa dibagi kana sababaraha jinis sapertos UV-A, U ...
    Maca deui
  • Genep kasalahan dina desain cahaya interior

    1. Ngudag kaleuleuwihan atmosfir Kiwari, loba kulawarga milih lampu multi-warna jeung sumber cahaya pikeun ngudag roman atawa méwah, nyieun imah jeung atmosfir alus jadi pilihan kahiji maranéhanana.Sakumaha anjeun terang, lampu warna-warni ieu sanés ngan ukur nyababkeun ngarugikeun kana visi masarakat, tapi ogé dina ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih lampu germicidal ultraviolet, ozon atawa ozon bébas?

    Kumaha carana milih lampu germicidal ultraviolet, ozon atawa ozon bébas?

    Prinsip lampu germicidal ultraviolét nyaéta ngagunakeun sinar ultraviolét pikeun maéhan virus anu ngotorkeun permukaan objék, cai sareng hawa, kalebet propagul baktéri, spora, mikobaktéri, coronaviruses, jamur, jsb, ngabalukarkeun maot langsung atanapi henteu baranahan. , jeung pamungkas...
    Maca deui
  • Ngaronjatkeun réptil kedah ngartos lampu réptil ieu

    Ngaronjatkeun réptil kedah ngartos lampu réptil ieu

    Naha sagala jinis lampu reptil penting?Tumuwuhna réptil merlukeun suhu, kalembaban sareng photoperiod anu pas.Di alam liar, ieu disadiakeun ku alam.Upami anjeun sacara artifisial ngangkat réptil, anjeun kedah niru alam sareng nyiptakeun kaayaan ieu sacara artifisial pikeun réptil.Kecuali...
    Maca deui
  • Kumaha nangtukeun naha kinerja sterilization lampu sterilization ultraviolét meets standar?

    Salaku mutagén, ultraviolét bisa ngabalukarkeun beungkeut kimia abnormal antara molekul pirimidin DNA atawa RNA padeukeutna dina sél mikroba kayaning baktéri jeung virus, ngahalangan réplikasi DNA atawa RNA, sarta ngabalukarkeun maotna sél mikroba dina rentang panjang gelombang husus (utamana uvc200 - 280). nm) sareng luhur ...
    Maca deui
  • Naon PAR, PPF sareng PPFD tina lampu pertumbuhan pepelakan?

    Mun anjeun lain insinyur optik profésional atawa ahli tutuwuhan, nalika anjeun mimiti datang kana kontak jeung cahaya tutuwuhan, Anjeun kamungkinan jadi bingung ku sagala rupa istilah profésional. Hayu urang nyandak katingal di ieu istilah teknis kiwari.PAR: radiasi aktif fotosintétik PAR nyaéta akronim tina phot...
    Maca deui
  • Naha kasalametan lampu LED teu tiasa dipaliré?

    Lampu LED, saprak lahirna, nyaéta pikeun ngagentos sareng ngaleuwihan lampu fluoresensi tradisional.Kamajuan téknologi sareng pamekaran produk lampu LED nuturkeun dua jalur utama: hiji nyaéta aranjeunna henteu distorsi sareng nyobian konsisten sareng lampu fluoresensi dina mode kabel, dimensi éksternal sareng ...
    Maca deui
  • Naha lampu anu dipimpin langkung poék sareng langkung poék?

    Sadayana gaduh pangalaman hirup sapertos kitu Lampu LED anu nembé mésér sok terang pisan, Tapi saatos sababaraha waktos, seueur lampu bakal langkung poék sareng poék, Naha lampu LED gaduh prosés sapertos kitu?Hayu urang nyandak anjeun ka handap kiwari!Panggihan naha lampu LED anjeun beuki redup Urang kudu und...
    Maca deui
  • Layout of Lighting Smart, Inovasi Sustainable

    Layout of Lighting Smart, Inovasi Sustainable

    Frankfurt Lighting Fair pasti salah sahiji tahap anu pangsaéna pikeun perusahaan pencahayaan.cahaya Anan nembongkeun pesona brand Cina ka sakuliah dunya panginten platform paling boga pangaruh ieu.Ti serangan kuat kana cahaya tradisional, nepi ka inovasi gancang tina lampu LED, nepi ka ayeuna ...
    Maca deui
  • Paménta jeung rojongan kawijakan, prospek cahaya tutuwuhan bisa diperkirakeun

    Paménta jeung rojongan kawijakan, prospek cahaya tutuwuhan bisa diperkirakeun

    Didorong ku kakurangan pangan sareng pasokan obat anu disababkeun ku wabah global, naha éta pasar Amérika Kalér pikeun budidaya pepelakan médis, atanapi pasar Éropa pikeun budidaya pabrik pepelakan jero ruangan sapertos sayuran, melon sareng buah-buahan, ogé paningkatan. ..
    Maca deui