Kahirupan warna-warni

Warta pausahaan

  • Prinsip, ciri sareng prospek aplikasi lampu pertumbuhan pepelakan

    Prinsip, ciri sareng prospek aplikasi lampu pertumbuhan pepelakan

    Kabutuhan suplemén lampu di Rumah Tangga Dina taun-taun ayeuna, kalayan akumulasi sareng kamekaran pangaweruh sareng téknologi, lampu pertumbuhan pepelakan, anu dianggap simbol modernisasi pertanian téknologi tinggi di Cina, laun-laun asup kana widang visi. .Jeung...
    Maca deui
  • Naha milih kaca quartz pikeun tube lampu ultraviolét?

    Naha milih kaca quartz pikeun tube lampu ultraviolét?

    Éta sanés warta yén sinar ultraviolét tiasa maéhan baktéri, éta tiasa katingali dimana-mana dina kahirupan sapopoe--Rumah sakit, laboratorium, bahkan bumi nyalira, salami aya kabutuhan pikeun sterilisasi, lampu UV moal aya.Prinsip sterilisasi lampu ultraviolét A ...
    Maca deui
  • Paménta jeung rojongan kawijakan, prospek cahaya tutuwuhan bisa diperkirakeun

    Paménta jeung rojongan kawijakan, prospek cahaya tutuwuhan bisa diperkirakeun

    Didorong ku kakurangan pangan sareng pasokan obat anu disababkeun ku wabah global, naha éta pasar Amérika Kalér pikeun budidaya pepelakan médis, atanapi pasar Éropa pikeun budidaya pabrik pepelakan jero ruangan sapertos sayuran, melon sareng buah-buahan, ogé paningkatan. ..
    Maca deui
  • COVID-19 nyababkeun kabutuhan pikeun UVC

    COVID-19 nyababkeun kabutuhan pikeun UVC

    COVID-19 parantos ngeureunkeun seueur kagiatan ékonomi, sareng nalika manusa mimiti adaptasi kana normal anyar, salah sahiji aplikasi anu lami parantos hirup sapertos kalahiran deui.Éta sinar ultraviolét (UV), sareng khususna C-band (UVC) anu ngabunuh baktéri tina ultraviol...
    Maca deui