Kahirupan warna-warni

  • Tabung LED sareng tabung fluoresensi

    1) Kaunggulan tina tabung LED leuwih tabung fluoresensi Loba kaunggulan tina tabung LED leuwih tabung fluoresensi geus katutupan cukup éksténsif, jadi urang moal balik kana éta, tapi tilu leuwih utama nyaéta: efisiensi luhur jeung hemat energi (nepi ka 30-). 50%) Hirupna langkung panjang (biasana 50k jam) Merc...
    Maca deui
  • Naon CCT sareng CRI?

    Naon CCT sareng CRI?

    Saméméh nyoko nyebar cahaya hémat énergi, milih bohlam lampu éta basajan.Naha bohlam 40-watt anjeun henteu ngahasilkeun cukup cahaya?Pilih bohlam lampu 60-watt kanggo langkung terang.Éta basajan pisan!Téknologi LED parantos ngaktifkeun rupa-rupa kinerja sareng kamungkinan fitur ...
    Maca deui
  • Ngenalkeun lampu tabung Fluoresensi Anan ka sakumna dunya

    Ngenalkeun lampu tabung Fluoresensi Anan ka sakumna dunya

    Pipa fluoresensi ogé katelah lampu fluoresensi, nyaéta tabung gas uap raksa tekanan rendah anu ngarobih fluoresensi janten cahaya katingali.Lampu tabung fluoresensi gaduh kaunggulan janten langkung éfisién énergi tibatan lampu pijar.Aranjeunna rélatif murah sareng tahan lama ...
    Maca deui
  • Bubuka kana prinsip tube waterproof LED

    Bubuka kana prinsip tube waterproof LED

    The waterproof LED tube diwangun ku papan lampu, cangkang lampu, komponén waterproof sarta bahan aluminium panas-dissipating.Éta ogé tiasa disebat lampu LED waterproof.Maksudna, cincin luar nyaéta tabung PC anu disegel, sareng jalur aluminium sareng bahan aluminium ngawangun D ditambah ...
    Maca deui
  • 8 Hal Pikeun Pertimbangkeun Nalika Milih Lampu Tube Led

    8 Hal Pikeun Pertimbangkeun Nalika Milih Lampu Tube Led

    Lampu tabung LED nyapu pasar, gancang ngagentos lampu fluoresensi tradisional salaku pilihan anu paling populér.Sabab teu kapangaruhan ku cuaca, aranjeunna bisa dipaké pikeun cahaya indoor na outdoor, cahaya jalan, spotlighting, jeung saterusna, sarta aya loba variétas LED milih f ...
    Maca deui
  • Pengenalan lampu fluoresensi

    Pengenalan lampu fluoresensi

    Kanyataan yén lampu fluoresensi linier nyababkeun langkung seueur cahaya anu dibangkitkeun di dunya urang tibatan sumber cahaya anu sanés nunjukkeun kagampangan sareng daya tarikna.Éta ngahontal dominasi ieu ku taun 1970-an, sareng dipercaya yén éta ayeuna nyababkeun sakitar 80% tina cahaya jieunan dunya.Bisa jadi m...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih sumber lampu LED?

    Kumaha carana milih sumber lampu LED?

    Seueur jalma ngan ukur paduli gaya lampu sareng teu malire pilihan sumber cahaya, anu langsung mangaruhan pangaruh cahaya.Ieu mangrupikeun bubuka ringkes pikeun sababaraha lampu umum anu bakal nungtun anjeun kumaha milih sumber cahaya anu leres.1. lampu Pijer The disadvantage pangbadagna o ...
    Maca deui
  • Naon faktor anu mangaruhan kacaangan lampu anu dipimpin?

    Ieu mangrupikeun fenomena anu umum pisan yén lampu LED janten dimmer nalika dianggo.Pikeun nyimpulkeun alesan pikeun dimming lampu LED, teu aya leuwih ti tilu titik di handap ieu.1.Drive korupsi manik lampu LED anu diperlukeun pikeun digawé di tegangan DC low (handap 20V), tapi urang ...
    Maca deui
  • Hal anu anjeun kedah terang ngeunaan lampu disinfeksi UV

    Kumaha carana sangkan lampu disinfeksi UV sterilize?Lampu ultraviolet, ogé katelah lampu disinfection ultraviolet, sakumaha ngaranna nunjukkeun, mangrupakeun alat nu bisa ngahasilkeun sinar ultraviolét, nu rentang panjang gelombang na antara 10 ~ 400nm.Sinar ultraviolet tiasa dibagi kana sababaraha jinis sapertos UV-A, U ...
    Maca deui
  • Genep kasalahan dina desain cahaya interior

    1. ngungudag kaleuleuwihan atmosfir Kiwari, loba kulawarga milih lampu multi-warna jeung sumber cahaya pikeun ngudag roman atawa méwah, nyieun imah jeung atmosfir alus jadi pilihan kahiji maranéhanana.Sakumaha anjeun terang, lampu warna-warni ieu sanés ngan ukur nyababkeun ngarugikeun kana visi masarakat, tapi ogé dina ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih lampu germicidal ultraviolet, ozon atawa ozon bébas?

    Kumaha carana milih lampu germicidal ultraviolet, ozon atawa ozon bébas?

    Prinsip lampu germicidal ultraviolét nyaéta ngagunakeun sinar ultraviolét pikeun maéhan virus anu ngotorkeun permukaan objék, cai sareng hawa, kalebet propagul baktéri, spora, mikobaktéri, coronaviruses, jamur, jsb, ngabalukarkeun éta maot langsung atanapi henteu baranahan. , jeung pamungkas...
    Maca deui
  • garis produksi otomatis pikeun 2.4m tube panjang

    Wilujeng sumping di Zhejiang Anan Electronics Co., Ltd.Kami produsén profésional husus dina sumber cahaya sprcial kayaning lampu LED, rupa-rupa tubes fluoresensi lempeng.Located di wewengkon industri ékologi di propinsi Zhejiang, parusahaan owns wewengkon 23 acres, parusahaan geus diadopsi newes ...
    Maca deui