Maéhan Baktéri Rohs 10w 253.7nm 220v 254nm Bohlam Lampu 13w Lampu Uvc

Katerangan pondok:

1. Tabung lampu kaca quartz (kalayan transmitansi cahaya anu kuat sareng gelombang pondok UVC) henteu gampang hideung, kalayan umur panjang, penetrasi ultraviolét anu luhur sareng inténsitas anu luhur.

2. Sterilisasi, panyabutan mite sareng disinfeksi


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Garansi (Taun):
2-Taun
Jasa Solusi Pencahayaan:
Desain lampu sareng sirkuit
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahaya Lampu (lm/w):
90
CRI (Ra>):
85
Suhu gawé (℃):
-20 - 50
Gawé Hirupna (Jam):
10000
Bahan Awak Lampu:
Kaca
Peunteun IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, RoHS
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Anan / OEM
Jumlah modél:
Tabung Germicidal
Aplikasi:
Kebon
Tipe barang:
Lampu tabung
Ngaran Produk:
Lampu UVC
Bahan:
Kaca
Sertipikat:
CE ROHS
ukuran:
Disaluyukeun

Mitra kami-1

Fitur:
Anggo uap raksa tekanan rendah pikeun nyiptakeun sinar UVC kuman.

Rupa-rupa Dasar Lampu:
Dasar lampu germicidal lightbest bisa dijieun tina bahan béda, kayaning keramik, aluminium sarta plastik.Keramik ngagaduhan kinerja transfer panas anu langkung saé sareng ramah lingkungan, aluminium sareng plastik kalayan biaya anu langkung handap, anjeun tiasa milih anu cocog dumasar kana tungtutan anjeun.

Panjelasan Produk

Quartz UVC germicidal tube-1 Quartz UVC germicidal tube-2 Quartz UVC germicidal tube-3

Bungkusan Produk

Bungkusan & Pangiriman tina LED tube-1

 

Langkung Produk

Aplikasi

Aplikasi tina tabung UV-1

Émbaran parusahaan

Perusahaan Bubuka-1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.