Kahirupan warna-warni

LED nangtung pikeun Light-Emitting Diode, nyaéta wangun sumber cahaya semikonduktor anu ngahasilkeun cahaya bodas caang.Tabung LED mangrupikeun jinis lampu LED anu dianggo pikeun ngagentos tabung fluoresensi tradisional sareng dasar G5 atanapi G13.Kaunggulan paling signifikan tina tabung LED leuwih tabung fluoresensi maranéhanana efisiensi énergi, ramah lingkungan sarta hirup layanan panjang.Led Tube Light mangrupikeun produk inovatif anu nawiskeun lampu kualitas luhur kalayan harga anu lumayan.Éta parantos dirarancang pikeun dianggo di jero ruangan di kantor, bumi, réstoran, hotél, toko ritel, sareng aplikasi komérsial anu sanés.