Kahirupan warna-warni

l Led Nano tabung gaduh transmitansi cahaya anu langkung luhur sareng langkung lemes, nyebarkeun lampu langkung merata sareng ngirangan sorotan.Efisiensi bercahaya tiasa dugi ka 92% kusabab panutup plastik nanométer.Kadua, lampu tabung Nano awét pisan.Éta moal deform nalika kakeunaan suhu anu luhur.Tungtungna, nano dipingpin tabung anu anti sepuh sarta non-discoloring.Dibandingkeun sareng tabung plastik, sesah pisan ngarobih warna konéng tina lampu tabung nano saatos sababaraha taun operasi.