Hot Sale Murah T8 Led PC + AL Lampu Tube 1200Mm 18W Pikeun Kantor

Katerangan pondok:

Semi palastik sareng tabung lampu semi aluminium didamel tina topéng akrilik perméabilitas anu luhur, anu henteu ngagaduhan deformasi sareng résistansi suhu anu luhur.Ieu skillfully ngagunakeun prinsip réfléksi, sarta ngabogaan cahaya sudut lega badag, rentang cahaya lega, spasi dissipation leuwih panas sarta modeling leuwih ilmiah.Pin tungtung kalayan leungeun baju pelindung ngajantenkeun pangiriman langkung aman.The catu daya insulasi isolasi termoplastik, jaminan kualitas, kaamanan.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Suhu Warna (CCT):
2700-6500k
Garansi (Taun):
2-Taun
Indéks Rendering Warna (Ra):
70/80
Dukungan Dimmer:
Sumuhun
Jasa Solusi Pencahayaan:
Desain lampu sareng sirkuit
Kahirupan (jam):
50000
Waktos Gawé (jam):
50000
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahaya Lampu (lm/w):
100
CRI (Ra>):
80
Suhu gawé (℃):
-20 - 50
Gawé Hirupna (Jam):
50000
Bahan Awak Lampu:
AL+PC
Peunteun IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, RoHS
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Anan atanapi OEM
Jumlah modél:
LED AL + PC Tube
Aplikasi:
Kantor
Sumber cahaya:
LED
Panjang pipah (ft):
4
Tipe barang:
Lampu tabung
Ngaran Produk:
dipingpin AL + PC tube
Dasar:
G13
ukuran:
Ukuran ngaropéa
Tipe:
T8/T12
Fluks Cahaya Lampu (lm):
700-3960lm
Sumber Lampu LED:
SMD2835 atanapi 5630

https://www.anan-lighting.com/products/

Aplikasi:

Numutkeun bahan, lampu LED bisa dibagi kana kaca, nano, semi palastik, semi aluminium jeung saterusna.

 

Kauntungannana:

Perlindungan lingkungan héjo: saluyu sareng sarat diréktif ROHS Éropa, sareng tanpa kakurangan merkuri sareng polusi ultraviolét tina lampu fluoresensi tradisional.Konstan DC drive ayeuna ngarah ka emit cahaya murni tur lemes.

Panjelasan Produk
Ngaran Produk: Hot Sale Murah T8 Led Lampu Tube 1200Mm 18W Dina Kantor
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 2-Taun
CRI (Ra>): 70/80
Jasa Solusi Pencahayaan: Desain lampu sareng sirkuit
Tegangan Input (V): 180-265V, 85-265V
Efficacy Luminous (lm/w): 80-130LM/W
Suhu gawé (℃): -20-50
Saumur hirup 50000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konperénsi & Rapat, Hotel
Sumber cahaya: LED SMD2835/5630
Panjang pipah (ft): 1ft/1.5ft/2ft/3ft/4ft/5ft/6ft/8ft
Bahan: Kaca + Pet
warna: bodas, jelas
Kakuatan / Watt: 4/6/8/9/12/16/18/22/24/28/36W
PF: 0.5/0.9
Ukuran (D * L): 26 * 350/450/600/900/1200/1500/1800/2400mm atawa Ukuran ngaropéa
Supir: Supir LED Cina
Bungkusan 25 lembar/ctn
Dasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 320-4680lm

 

Beda suhu warna-1 LED kauntungan-1

LED PC + AL tube-1

LED Panjang ngabandingkeun-1

LED PC + AL tube-2

Aplikasi

Aplikasi tina tube-1 umum

 

Langkung Produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.