Kahirupan warna-warni

Pipa fluoresensi ogé katelah lampu fluoresensi, nyaéta tabung gas uap raksa tekanan rendah anu ngarobih fluoresensi janten cahaya katingali.Pipa fluoresensi gaduh kaunggulan janten langkung éfisién énergi tibatan lampu pijar.Éta mangrupikeun jinis lampu anu murah sareng tahan lama sareng dianggo dina rupa-rupa aplikasi padumukan sareng komérsial.