Kahirupan warna-warni

Diskon Badag Kualitas Luhur Led Lampu Tube T8 18w 1.2m 100LM/W

Katerangan pondok:

1. Boga efisiensi énergi anu langkung luhur dibandingkeun sareng sumber cahaya anu sanés.Konsumsi kakuatan low.

2. T8 dipingpin tube fluoresensi dijieunna tina bahan non-toksik.Éta henteu miceunan panas teuing sapertos lampu pijar atanapi ngaluarkeun gas beracun sapertos lampu fluoresensi, anu diakui sacara global salaku produk téknologi tinggi anu ramah lingkungan.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Suhu Warna: 3000-6500K

Indéks Rendering Warna (Ra): 70

Jasa solusi cahaya: Lampu sareng desain sirkuit

Waktos Gawé (jam): 25000

Efisiensi Luminous Lampu (lm/w): 100lm/w

Lampu Awak Bahan: Kaca

Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC

Ngaran Brand: Anan atanapi OEM

Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konperénsi & Rapat, Hotel

Sumber Lampu LED: SMD2835 atanapi 5630

Dasar: G13

Tipe: T8

Garansi (Taun): 1-Taun

Rojongan Dimmer: Sumuhun

Kahirupan (jam): 25000

Tegangan input (V): AC 165-265v

Suhu Gawé (℃): -20 – 50

Peunteun IP: IP20

Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Jumlah modél: LED Kaca Tube

Sumber cahaya: LED

Lampu Flux Luminous (lm): 1600lm

Ukuran: Disesuaikeun

 

https://www.anan-lighting.com/products/

Aplikasi:

Numutkeun bahan, lampu LED bisa dibagi kana kaca, nano, semi palastik, semi aluminium jeung saterusna.

 

Catetan:

Kusabab pangaruh seueur faktor sapertos kacaangan monitor sareng kacaangan lampu nalika nyandak gambar, warna nyata barang-barang tiasa rada béda ti gambar anu dipidangkeun dina situs wéb.

Panjelasan Produk
Ngaran Produk: Diskon Badag Kualitas Luhur Led Lampu Tube T8 18w 1.2m 100LM/W
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 1-Taun
CRI (Ra>): 70
Jasa Solusi Pencahayaan: Desain lampu sareng sirkuit
Tegangan Input (V): AC 165-265V
Efficacy Luminous (lm/w): 100LM/W
Suhu gawé (℃): -20-50
Saumur hirup 25000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konperénsi & Rapat, Hotel
Sumber cahaya: LED SMD2835/5630
Panjang pipah (ft): 4 FT
Bahan: Kaca
warna: bodas, jelas
Kakuatan / Watt: 18W
PF: 0.5
Ukuran (D * L): 26*1200MM
Supir: Supir LED Cina
Bungkusan 25 lembar/ctn
Dasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 1600lm

 

Beda suhu warna-1 LED kauntungan-1

tube kaca LED-1LED Panjang ngabandingkeun-1 Led kaca tube-2

Aplikasi

Aplikasi tina tube-1 umum

 

Langkung Produk

Émbaran parusahaan

Perusahaan Bubuka-1

Mitra kami-1

Bungkusan & Pengiriman barang

Bungkusan & Pengiriman barang

 Puji nu meuli

FAQ

1. Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik jeung pangalaman ampir 18 taun, specializing dina produksi tube dipingpin.

2. Dupi anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu dipingpin?

MOQ rendah, 1pc pikeun mariksa sampel sayogi.

3. Dupi anjeun ngajual ka konsumén individu langsung?

Henteu, kami produsén sareng ngan ukur pikeun borongan.Simkuring gaduh distributor di loba nagara;pamaké tungtung bisa meuli ti aranjeunna.

4. Naon sampel kalungguhan waktu?

Dina waktos anu sapuk, tim penjualan kami bakal nuturkeun anjeun pikeun mastikeun yén kualitas produk mumpuni, anjeun tiasa konsultasi kamajuan iraha waé.

5. Naon istilah pembayaran anjeun nampi?

Biasana, urang ngan ukur nampi T / T, 30% sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ngalawan deposit.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.