Kahirupan warna-warni

Zhejiang Anan cahaya Co., Ltd.

Nyiptakeun kabeungharan pikeun klien, nyiptakeun platform pikeun staf, nyiptakeun nilai pikeun perusahaan, nyiptakeun kamakmuran pikeun masarakat.

Visi Perusahaan

Brand global, abad Anan

Niley perusahaan

Nyiptakeun kabeungharan pikeun klien, nyiptakeun platform pikeun staf, nyiptakeun nilai pikeun perusahaan, nyiptakeun kamakmuran pikeun masarakat.

Misi perusahaan

Ngadegkeun kabagjaan umum di imah Anan, sangkan unggal kulawarga bisa indit gawé unggal poé kalayan imut jeung rasa sugema.

Perusahaan kami

Urang difokuskeun locating dina lampu fluoresensi linier dina industri pencahyaan, sarta ngaropéa sababaraha program cahaya jeung jualan pikeun ngajawab masalah customer urang hasil, sarta meunang pujian loba konsumén.

Langkung ti 30 nagaraanu ngadegkeun Tumbu dagang jeung urang, kayaning, Éropa, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Afrika Kidul jeung Wétan Tengah.Pausahaan mangrupakeun salah sahiji suppliers ngarah dina ékspor produk lampu.

Pausahaan kalibet dina duanana ékspor jeung impor bisnis kalawan ISO9001, ROHS, CE, ERP, sertipikat PSE.

Kami sumanget "customer first" salaku tujuan bisnis, Terus-terusan ngadopsi téknologi anyar, prosés anyar, produksi berorientasi prosés, sareng ngalangkungan sertifikasi sistem manajemen ISO9001.Leuwih taun, produk anu Spot dipariksa sarta Diidentipikasi kualitas nasional, propinsi sarta Pengawasan Téknis, luyu jeung standar nasional, sahingga kahontal.15 patén.

Kalayan 23 taun pangalaman manufaktur, Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional khusus dina sumber cahaya fungsional khusus sapertos lampu LED, tabung fluoresensi lempeng, lampu hemat energi, jsb.

Nempatan wewengkon 10.000 méter pasagi, pabrik urang aya di zona industri ékologis di Propinsi Zhejiang.Legana 23 hektar,parusahaan urang geus diadopsi tech sumber lampu panganyarna, parabot cahaya otomatis canggih tur set lengkep sistem nguji.Salaku tambahan, kusabab dina dewan Jiangxi, Anhui, Fujian sareng Zhejiang, lalu lintasna merenah sahingga ngan ukur peryogi sakitar 6 jam ka palabuhan Ningbo sareng sakitar 7 jam ka palabuhan Shanghai.

Pangalaman manufaktur
taun
Penjajahan Lahan
+

Dina kapamimpinan CEO urang, Mr.Xu haibo, urang ngabentuk jeung taat kana "jalma-berorientasi" falsafah manajemén, ngokolakeun budaya perusahaan beredar, sarta sakabeh kulawarga maca Ti Tzu Kui unggal isuk awal guna meticulously nyieun harmonis, jujur, kalapa usaha tinggi-tech .

KAMI MEMBERI LAYANAN ONLINE 24 JAM

Patén-patén
+
Nagara ékspor jeung wewengkon
+
Palayanan
Jam-jaman

Produk Utama

Produk utama ngandungtabung fluoresensi, tabung leuwih-panjangna,tabung cocog warna, tube tumuwuh tutuwuhan jeung sato, tube killer serangga, tube BLB,Ledakan-bukti tube,tabung warna alam jeung batin jeungDipingpin tabung.Aplikasi utama kalebet tempat lampu fluoresensi, tempat parkir, mall balanja, industri tékstil, budidaya pepelakan sareng sasatoan, réstoran, industri médis, bank, SPBU, tambang batubara, sareng tahapan sareng tempat hiburan anu sanés.

Tur Pabrik