Dipingpin Tube Produsén
Led Tube 16W Banner
Diterangkeun Tube 18W Banner
xiugai-2
xiugai-3
anan-3

Naha Milih Kami?

Produk Panas

Tentang Kami

Visi mutuskeun masa depan.

Kalayan 23 taun pangalaman manufaktur, Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional khusus dina sumber cahaya fungsional khusus sapertos lampu LED, tabung fluoresensi lempeng, lampu hemat energi, jsb.Nempatan wewengkon 10.000 méter pasagi, pabrik urang aya di zona industri ékologis di Propinsi Zhejiang.Legana 23 hektar,parusahaan urang geus diadopsi tech sumber lampu panganyarna, parabot cahaya otomatis canggih tur set lengkep sistem nguji.Kami pageuh ngadukung manajemén anu ketat dina produksi, sareng sadaya produk parantos lulus tés kinerja kaamanan…

Dipingpin tabung

Dipingpin tabung

produk panas-diobralTUBE UV

produk panas-diobral
TUBE UV

Maéhan Reungit + Killer Serangga + cahaya

Kategori produk